Bos, bomen… Het internet wemelt van de bedrijven die zeggen de oplossing voor je “probleem” te hebben…  I hate to burst your bubble, maar niemand heeft de oplossing voor jouw probleem, buiten jij zelf.  Wat we wel kunnen doen is samen met jou op zoek gaan naar die oplossing.

No one-size-fits-all, maar wat werkt voor jou, past in jouw levensstijl, samen gaat met jouw familie- en werkleven, afgesteld is op jouw persoonlijke doelen.

Fix the basics : slaap voldoende, eet gezond & gevarieerd, beweeg enkele uren per week, hou je stress onder controle.  Hier op mijn blog, via Instagram, … probeer ik jullie daar toe te inspireren & mogelijke hulpmiddelen aan te rijken.  Als dat nog niet voldoende is, dan kunnen we samen op zoek gaan naar een gepersonaliseerde oplossing die werkt voor jou.

Wil jij er echt voor gaan?  Wil jij je openstellen & er eens deftig & permanent werk van maken?  Dan kunnen wij misschien samenwerken!

Hieronder kan jij een afspraak maken met mij om eens kennis te maken, zo kunnen we allebei gedurende een half uurtje de nodige vragen stellen aan mekaar.  De afspraak kan doorgaan in levende lijve te CrossFit Cargo, Dok Noord, Gent of via online video call (ik zie graag de personen waarmee ik spreek 😉 ).