Dag 261.  Hoop.

De persconferentie zit er net op.  Wat we allemaal wel al wisten is bevestigd : nog 2 weken houden we de huidige situatie aan, en dan zien we verder.  In tussentijd worden er per sector regels uitgewerkt waaraan voldoen zal moeten worden om nadien geleidelijk aan terug te hervatten.  Mag ik nu al wat hoop koesteren dat wij binnen een twee-tal weken, mits de nodige beperkingen, toch onze deuren zouden kunnen heropenen of is dat naïef?

De plannen liggen al klaar om langs onze kant als uitbater de nodige maatregelen te implementeren op vlak van afstand houden & hygiëne om de risico's te beperken.  De leden staan te trappellen om terug te kunnen komen sporten, om mekaar terug "in't echt" te zien, om terug in gang te schieten.

Ik durf te hopen, maar ben benieuwd hoe de situatie de komende weken zal evolueren.

Als we nu allemaal nog even doorbijten en ons maximaal aan de regels houden dan vergroot alleszins de kans.  Als niet iedereen tegelijk naar de tuincentra & zelfbouwmarkten afzakt...

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!