Dag 257.  Contact.

Wij wonen aan een drukke steenweg.  Een heel drukke steenweg.  De afgelopen weken waren een herademing, je kon al eens zot doen en geblinddoekt het straat over steken en effectief een kans hebben om levend de overkant te bereiken.  Echter zie ik het terug aanzienlijk drukker worden de afgelopen week.  How come?  Er is toch nog niks verandert?  We moeten toch nog steeds in ons kot blijven?  Van waar komt dan plots al dat verkeer?

Van een bevriende winkeluitbater hoorde ik al dat ze meer mensen over de vloer kregen die ook allemaal meer bleven "plakken" voor een praatje.  In rusthuizen moeten sommige bewoners aan de anti-depressieva. ...

De mens is een sociaal wezen.  Velen alleszins.  En dat begint stilaan door te wegen.  Daarom deze publieke oproep : bel eens iemand op dit weekend en praat eens.  Over eender wat.  Gewoon praten & luisteren, luisteren & praten.  Even wat sociaal contact.  Het zal hen deugd doen, en wie weet ook jou!

Geef eens een gesprek cadeau voor Pasen in plaats van een paasei.

Oh en blijf in uw kot.  Uw kinderen gaan er heus niet van sterven dat ze eens niet bij de grootouders naar chocolade kunnen gaan zoeken.  De grootouders daarentegen wel...

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!