Dag 249.  Na regen komt zonneschijn.

Vanochtend sliep ik los door mijn wekker en werd ik wakker om iets na 7u.  Nog nooit gebeurt... 't moet zijn dat ik het eens nodig had, dat extra uurtje slaap.  Kimberly is vanaf vandaag ook technisch werkloos en dat betekende dat ik een iets rustigere dag had, in de zin dat ik niet alleen voor Robert moest zorgen in combinatie met m'n werk en het huishouden.

Enkele uren gewerkt, eten voor de komende 7 dagen gepland, naar de supermarkt, inkopen voor een ganse week, nog wat gewerkt, even gegamed en dan even het huis uit, de tuin in.  Ik heb al enkele jaren een mini home gym in de veranda die ik veel te weinig gebruik.  Met het mooie weer dat ze voorspellen besloot ik alles eens (letterlijk) van onder het stof te halen en een deel te verhuizen naar de tuin om wat te kunnen trainen in het stralende lente zonnetje.  I was on a roll want terwijl nog eens de hokken van beide honden grondig gereinigd, wat grote kuis gehouden in de tuin (aja, als die containerparken terug open gaan... grapje, ik ben niet van plan om er meteen naartoe te trekken, maar het staat wel klaar), de veranda nog wat uitgekuist, ...

Een super productieve dag waar ik eens de handen vrij had om door te werken en het deed deugd!

Er is nog wat werk in m'n hoofd, maar het is al een pak minder grijs dan gisteren, mede dankzij de vele berichtjes die ik van jullie kreeg, waarvoor dank!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!