Dag 247.  Wat een weer!

De zon was ons afgelopen dagen al heel erg goedgezind, en het ziet er naar uit dat ze gaat blijven geven!  Volgende week verwachten ze temperaturen van net geen 20°C, hoe zot is da?!?  Het is net alsof moeder Natuur ons tegemoet wil komen in deze moeilijke periode en het allemaal net iets draaglijker wil maken.

Dit betekent ook meteen een stormloop op de containerparken die volgende week normaal de deuren opnieuw openen.  Toen ik dat las was mijn eerste reactie meteen "YES! Eindelijk eens een lang uitgestelde grote kuis houden!", maar dan kwam achteraf de vraag of dat wel zo'n goed idee is.  We moeten zoveel mogelijk binnen blijven, afstand houden als we toch buiten komen, en dan gaan we volgende week allemaal het containerpark bestormen.  Er is niks anders te doen als je ganse dagen thuis opgesloten zit, dus ik verwacht geen drukte, maar een ware stormloop!

Misschien toch nog even afwachten met die grote lente schoonmaak?

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!