Dag 246.  Doorslapen & toch niet kunnen.

Doorslapen en toch niet kunnen.  Deel 1 slaat op Robert, deel 2 op mij...

Afgelopen nacht sliep hij de nacht door.  Een zeldzaamheid en iets waar ik alleen maar blij om kan zijn, toch?  Tzalwelzijnda!  Als ik ook zou kunnen doorslapen...

Een "standaard" avond en nacht is er een waar Robert rond 19u30 - 20u in zijn bedje ligt.  Rond middernacht wordt hij nog eens wakker voor een borstvoedingssessie, en vaak ergens tussen 4 & 6u nog eens.  Als hij om 6u nog zou slapen dan maakt Kimberly hem wakker om hem nog eens borstvoeding te kunnen geven alvorens ze opstaat om te gaan werken.

Nu zit dat stramien er blijkbaar zo reeds ingebakken bij mij, dat ik me zorgen maak als er van afgeweken wordt.  Zo ook afgelopen nacht.  Ik lig dan wakker in bed, verwachtend dat hij zou wakker worden, intens luisterend naar het minste geluidje om bevestiging te krijgen dat alles toch nog ok is met hem.

Feest omdat hij doorsliep, hopend op een positief vervolg, en hopen dat ik dan zelf ook doorslaap!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!