Dag 237.  Gewoonweg vergeten...

Vandaag gingen we een zot feestje vieren.  4 Jaar geleden openden we voor het eerst de deur van CrossFit Cargo.  Een zot stressvolle aanloop, electriciteit twee dagen voor de opening, geen stromend water, ... Zeggen dat het een avontuur was zou een zwaar understatement zijn.  Elk jaar vieren we deze verjaardag samen met onze leden : sporten, eten, drinken, danske doen.   Zo ook dit jaar, alles was geregeld, en alles moest worden afgeblazen door de COVID-19 lockdown.

Sinds we moesten sluiten heb ik nog geen seconde stilgezeten.  M'n hoofd is constant op zoek naar manieren om er te blijven zijn voor onze leden, zo constant dat ik vandaag helemaal vergeten was dat het onze vierde verjaardag was.  Gelukkig was het de leden zelf niet ontgaan en herinnerden ze mij er aan!

Nu uitstel is geen afstel, zeker in deze niet.  Als we binnen afzienbare tijd de deuren terug mogen openen en het dagelijkse leven terug zijn normale gang kan gaan dan hebben we simpelweg NOG meer reden om te vieren!

Ik weet niet waarom, maar ik verwacht mij nu al aan een serieuze kater the morning after 😉

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!