Dag 236.  Ik begrijp het nu, meneer.

Afgelopen week werd ik, buiten mijn wil om, gebombardeerd tot stay@home dad.  Met dat verschil dat ik ook nog een massa werk heb voor Cargo, want ook al hebben we moeten sluiten voor onze leden, ik probeer toch nog dagelijks een workout te voorzien en andere interessante info.

Een dubbelel full time job dus.  En ik begrijp het nu.

Wat?

Elke keer mijn moeder kwaad was als ik iets niet opruimde of vuil maakte net nadat zij had gekuist bijvoorbeeld.  Nu ik dat elke dag actief doe, tussen het verzorgen van Robert & het werken door, begrijp ik die frustraties.

Vraag maar aan Kimberly...  Ze heeft het deze week al meermaals naar haar hoofd gehad als iets niet opgeruimd werd.  Ok, het opgesloten zitten tussen deze vier muren, de verplichte sluiting van CrossFit Cargo en de facturen die blijven komen helpen mijn humeur ook niet bepaalt vooruit...

Maar het was een belangrijke les, en ik heb zo het gevoel dat er nog wel gaan volgen de komende weken.

Elk nadeel heb ze voordeel zeker?

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!