Dag 225.  Slaap blijft een probleem.

Afgelopen weekend bleef Robert voor het allereerst bij zijn meter slapen en verraste Kimberly voor mijn (upcoming) verjaardag met een weekendje weg.  Eén overnachting in een vreemd bed, zonder elk ogenblik wakker gemaakt te kunnen worden door je baby, needless to say dat ik er enorm naar uit keek om een wat slaapachterstand die de voorbije 6,5 maand opgebouwd werd, in te halen.

Of het gelukt is?  Ik heb vrij goed geslapen ja, maar het lijkt alsof ik de gewoonte aangenomen heb om regelmatig wakker te worden doorheen de nacht.  Ik heb dat thuis en ik had dat daar ook.  De eerste paar uur slaap je goed door, en dan elk half uur of uur wakker worden om even te luisteren of alles nog goed is met de baby.  Miljaardenondedju!!!!

Ik voel dat de nachten al even een probleem zijn en het betert niet.  Robert slaapt nu voor het eerst reeds een week vrij goed 's nachts (hopelijk mag ik dit schrijven, straks is hij terug elke nacht meermaals wakker...) maar dat waken, dat regelmatig wakker worden zit er nog steeds in.  Daar moet ik dringend aan werken want door al die extra stress van de laatste tijd heb ik mijn slaap extra hard nodig.

Ik ga allesinds beginnen met mijn eten terug op te kuisen.  Ik ben een emotionele eter en na de woelige baren waarop mijn leven zich bevond de afgelopen weken is mijn eetpatroon terug vervallen in oude gewoontes.  (Lees : ik ben terug beginnen snoepen & snacken).  Shit happens, de wereld is er niet door vergaan, maar het helpt allemaal niet in deze situatie.  Ik heb me dan ook voorgenomen om vanaf vandaag terug die persoon te zijn die niet meer snoept.  Minder suiker in mijn lichaam zal ook al een goeie start zijn!

Let's do this!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!