Dag 155.  Alea iacta est!

Ik heb me ingeschreven, mijn trainingsschema opgemaakt en mezelf al een paar keer volledig gestoord verklaard.  De "Longest Day Trail" staat officieel op mijn kalender, tijd voor deel twee : voldoende voorbereid en blessure vrij de start bereiken (over de finish zal ik me dan pas zorgen beginnen maken).

Het wordt zoeken naar een mooi evenwicht van voldoende kilometers lopen en CrossFit, zonder te veel aan family time te moeten inboeten.  Kimberly is er alvast niet erg gerust in, al maak ik me sterk dat me dat wel moet lukken mits een goede planning en goede afspraken.

Tijdens het opmaken van mijn loopschema heb ik wel de fout gemaakt een alle te lopen kilometers op te tellen...  Jawaddedadde!  In totaal kom ik uit op meer dan duizend kilometer...  Ik denk dat hier de uitspraak "amai mijn voeten" vrij letterlijk mag genomen worden.

Maar eye on the price!  Deze 50km trail is "slechts" een voorbereiding, een tussenstap op weg naar mijn finale doel in 2021.  Ik heb er alvast (nog steeds) zin in!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!