Dag 129.  Sun's out, get out!

De kracht van de zon wordt zooooo vak onderschat.  Die warme zonnestralen op je snoet, die warme gloed, je komt er helemaal van tot rust en voelt letterlijk je batterijen opladen.  Zonnepanelen avant-la-lettre zeg ik!  Gisteren was zo'n koude winterdag, maar met een heldere hemel en een zalig zonnetje.  Vandaag krijgen we er weer zo eentje.  Stop met dit te lezen (voor vandaag) en ga naar buiten even met je neus richting de zon staan.  Of ga naar het dichtstbijzijnde raam, zet het open en snuif die frisse winterlicht up met een topping van zalige zonnestralen.

1 Seconde is beter dan geen seconde.  Just do it!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!