Dag 74.  Be unreasonable.

"Pieter, ge zijt onredelijk!"  Dat klinkt me erg bekend in de oren haha.  En hoewel het uitgesproken wordt in een poging om mij wat in te tomen of af te remmen beschouw ik het juist als een groot compliment.  We zouden allemaal wat meer unreasonable moeten zijn in het leven als je het mij vraagt.  Waarom tevreden zijn met half werk, voldoende of normaal?  Zo is er al genoeg in de wereld!  Durf te dromen, grenzen verleggen en tegen de stroom in gaan.  That's where the magic happens.  Ik heb in mijn leven al de nodige avonturen beleeft en allemaal omdat ik gewoon de "reden" naast mij had neergelegd.  Streven naar perfectie, nooit tevreden, altijd maar beter.  Ik vraag dat niet alleen van mezelf maar ook van mijn omgeving.  Did someone say "niet de makkelijkste om mee samen te werken"?  Klopt.  Maar wel steeds proberen het beste uit de mensen rondom mij te halen, stiekem hopend dat ook zij gaan ontdekken dat het leven begint aan het einde van onze comfort zone.  Fuck mediocracy, be unreasonable!  Doe 'keer zot!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!