Dag 38.  Elf dagen oud en al aan de slag als een volleerd fotomodel.  Neen niet Kimberly of ik, maar Robert.  Voor wie het nog niet wist, voor ik aan het grote CrossFit Cargo avontuur begon was ik beroepsfotograaf.  Ik neem zelf nog zelden de camera ter hand (lang verhaal) maar merk wel dat Robert mijn creativiteit en zin om te fotograferen serieus heeft aangewakkerd.  Deze shoot stond daar echter volledig los van.  Kimberly had al maanden geleden een newborn shoot vastgelegd en vanochtend was het zo ver.  Na de zwaarste nacht so far... perfect timing... Ik zeg het ironisch maar fotografe Angélique meende het toen ze het zei.  Hoe meer hij zou slapen tijdens de shoot hoe makkelijker voor haar.  De wereld op zijn kop zou ik zeggen.

Wat heb ik daar vandaag geleerd?  Dat het een engelengeduld vraagt om zo'n beelden te maken.  Jawaddedadde!!!  Van negen uur 's ochtends tot iets voor twee in de namiddag.  Nu eens foto's maken, dan even wachten tot hij terug in slaap valt, dan wachten tot de mama klaar is met borstvoeding of de pamper ververst is, de papa tolereren die ongelooflijk weinig geduld heeft, ...  On-voorstelbaar veel respect voor alle newborn fotograferen out there!  Ik zou nog  zesentwintig uur per dag mogen mediteren, nog steeds zou ik niet het nodige geduld kunnen opbrengen om te doen wat zij doen!

Ik ben alleszins thuisgekomen en heb me meteen in de zetel gegooid om wat bij te slapen.  Zo moe was ik, en dat enkel nog maar door er naar te kijken.  Respect Angélique!!!
En het resultaat?  Ja daar zijn wij ook benieuwd naar!  Binnen enkele weken krijgen we haar kunstwerkjes te zien (en wie weet jullie nadien ook wel 😉 ).  Wij kijken er alvast ongelooflijk naar uit!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!