Dag 34.  Ondanks de vermoeidheid probeer ik ons alle drie een beetje "in gang" te houden.  Eén iets per dag, iets nieuws, om te wennen & onze weg wat te vinden.  Vandaag zijn we even gaan wandelen, hier vlak bij huis maar toch even weg.  Niet lang, slechts een half uurtje, maar het deed zo'n deugd!  Even samen buiten, ontspannen, genieten van het mooie weer & mekaar.  Een nieuwe "first", onze eerste wandeling samen, met wat putten en bulten (ik ben niet zo een krak in het kiezen van vlakke wandelpaden zo blijkt).  Hoe zo iets simpel als een wandeling van dertig minuten toch zo een verschil kan maken.  Even van tussen die vier muren.  Zalig!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!