De eerste dagen als vader zijn intussen achter de rug.  Non-stop nieuwe dingen ontdekken, bijleren & op de to-do lijst zetten.  Het werk begint pas eens de baby er is heb ik zo de indruk.  Overweldigd door de massa's berichten via alle mogelijke kanalen, vermoeid door alle bezoeken, en gefrustreerd door het eten wat ze daar in het ziekenhuis serveren.  Fuck my life...

Kimberly heeft net een onvoorstelbare fysieke prestatie geleverd, heeft enorm afgezien, veel energie verbruikt & verbruikt nog steeds enorm veel energie, moet aansterken en krijgt dan zo maaltijden bestaande uit vier boterhammen, twee plakjes vlees en een potje margarine.  De warme maaltijden zijn iets gebalanceerder maar nog steeds zo goed als super low fat.  Daarbij nog een yoghurtje met vijf kilo toegevoegde suiker en een mini appeltje.  Ik kon het niet meer aanzien.  We hebben een fantastische medische kennis die letterlijk bijna wonderen kan verrichten, maar het hoe je daar dan gevoed wordt...  Het kan er bij mij niet in.  Alsof men liever wat meer medicatie geeft dan wat gezonder evenwichtiger eten zodat de mensen asap aansterken en genezen.  Ik verplichte Kimberly eergisteren al om een avocado naar binnen te werken en wat noten, er staat nu een mega pot noten bij haar op de kamer en ik breng zelf waar mogelijk gezondere aanvullingen mee.  Ik wil dat mijn vrouw en kind daar sterker naar buiten komen, volledig hersteld & klaar voor de gigantische uitdaging die ons te wachten staat.  En daar horen vetten bij, gezonde vetten.  Geen margarine & yoghurt vol suiker en andere onuitspreekbare chemische stoffen die per vijftig paletten werd aangekocht omdat het in reclame stond.

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!