Bye bye sugar, my friend.  It's been nice knowing you.  Alhoewel...  Ik durf te zeggen dat ik weinig verslavingen heb in mijn leven.  Ik heb vrij lang gerookt in mijn jonge jaren, doch steeds slechts een beperkt aantal sigaretten per dag en ben daar dan uiteindelijk dan ook van dag op dag mee gestopt.  Ik heb altijd graag ge-gamed maar buiten een korte verslaving aan Ultima Online en de bijbehorende gigantische telefoonrekeningen (ja, 't was toen nog van inbellen met de telefoonlijn om te kunnen internetten jongens en meisjes... Om maar aan te geven hoe lang het al geleden is...) duurt een "verslaving" aan een nieuw game nooit lang.  Eén ding is echter al van jongs af aan een verstokte verslaving waar ik maar niet van af lijk te raken : suiker.  Ik eet heel erg graag én ben een grote zoetebek.  Recipe for disaster, of beter, recipe voor een teveel aan lichaamsvet.  Ik ben er al enkele keren mee gestopt, steeds met succes.  Daarmee bedoel ik dat ik het steeds enkele maanden kon volhouden, me geweldig goed voelde (meer energie, fitter, helderder in mijn hoofd, ...).  Ik moet mezelf dus niet overtuigen van het voordeel van het stoppen met suiker eten.  Maar ja, zo zal je een drugsverslaafde ook niet moeten overtuigen van het voordeel te stoppen met drugs gebruiken, en toch blijven ze het ook doen.  En dat is het eigenlijk ook, een enorm verslavende drug.

Toen ik eens een zestal maand NIETS van suiker had gegeten (zelfs geen fruit etc) at ik eens zo een lekkere chocolade zeevrucht van Guylian.  Bon, ik ga niet zeveren, het zullen er vast wel enkele geweest zijn, maar de gevolgen in mijn hoofd waren zot.  Ik was zo high als een uitgehongerde kip die net losgelaten werd op een stapel wiet...  Gedurende enkele weken bleef dit gevoel terugkeren telkens ik suiker at, tot het stilaan wegebde (gewenning?).  En toch ben ik er terug mee begonnen.  *facepalm*

Dus nu nog een poging.  Wat zeg ik?  Poging?  Niks poging!  Ik ga het gewoon doen!  Geen suiker meer voor mij!  Kimberly was iets minder gelukkig toen ik het haar zei maar bon, het is voor mijn gezondheid 😉  Moodswings here we come!!!!!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!