We zijn het intussen vaak al goed gewend om in de loop van de dag onze gsm of tablet eens snel wat bij te laden zodat we zeker de dag doorkomen.  Niemand die daar van opkijkt.  Ik kijk er niet meer van op als er mensen bij CrossFit Cargo vragen naar een stopcontact of USB / Iphone kabel om even hun gsm bij te laden.

Wanneer ik echter tegen de mensen zeg dat ik, wanneer ik de kans zie, al eens een powernapje durf doen, dan krijg ik de meest bizarre blikken toegeworpen.

Tijdens een zware (of soms zelfs niet eens zo zware) dag heb ik soms het gevoel dat mijn batterijen een kleine oplaadbeurt zouden kunnen gebruiken.  De manier van opladen is niet altijd dezelfde.  Soms heb ik nood aan een dutje, een andere keer moet ik even kunnen sporten.  Dutjes worden blijkbaar echter al gauw met baby's of oude mensen geassocieerd (ok, granted, ik ben geen snotneus meer, maar oud zou ik mezelf nu ook nog niet durven noemen!).  Onder andere in Japan komt het blijkbaar vaker voor dat zelfs werkgevers de mogelijkheid voorzien om hun werknemers even te laten nappen tijdens hun werkuren, onder meer omwille van hun verhoogde productiviteit achteraf.  A ja, want met een platte gsm kan je ook niet meer bellen hé...

Ik ben allesinds pro en kan zo een powernap alleen maar warm aanbevelen.  Een 20-tal minuutjes de ogen sluiten & opladen kan enorm deugd doen!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!