Dag 2, hoe hard kunnen sugar cravings huis houden met uw hoofd?  Ik was de laatste tijd net iets te vaak terug m'n toevlucht aan het nemen tot suikerrijke zaken.  Geen frisdrank, daar hou ik me ver vandaan, maar wel snoep & koeken.  Ik eet graag, ik eet graag veel én ik snoep graag.  Hallo recept voor zwaarlijvigheid...  Ik heb het maanden onder controle gehad, maar beetje bij beetje begon er "rek" te komen op de beperkingen die ik mezelf had opgelegd.  Eén werd twee, twee werd drie & drie werd "alle remmen los".  Vroeger zou ik het opnieuw uit de hand hebben laten lopen (lees : zwaar bijkomen), nu heb ik snel aan de (nood)rem getrokken en pak ik het meteen aan.
Problemen hebben immers de nijging moeilijker op te lossen te worden naarmate ze langer aanslepen.

Men zegt dat suiker een drug is, of althans dezelfde effecten heeft op ons lichaam.  Geloof je dat niet?  Eet dan eens een paar dagen niets van suiker & kijk hoe je je voelt.  Ik word er allesinds enkele dagen lang niet vrolijker van...

Eye on the price!  Even door die zure appel bijten (na enkele dagen is het ergste immers voorbij).