*waarschuwing*  Deze blog post bevat confronterende beelden

ik-113
Ik, september 2015, 113kg

Confronterend, vooral voor mezelf dan.  

Dit prachtige specimen aan uw linkerzijde was het resultaat van veel eten, veel snoepen & weinig tot niet bewegen gedurende meer dan anderhalf jaar.  Een schouder blessure zorgde ervoor dat ik het hoofd liet hangen (en mijn buik...) en mijn toevlucht zocht tot wat ik graag doe : eten & snoepen.

Ik ben nooit mager geweest & zal het ook nooit zijn, maar wat je hier ziet was toch wel het verste dat ik mij wou laten gaan.  Time to wake up & face the music, zoals ze zo mooi zeggen "in't Engels".

Ik weet hoe ik zou moeten eten, ik weet hoe ik kan afvallen, ik weet overduidelijk hoe ik moet aankomen, alleen aan het consistent volhouden & aannemen van een gezonde mix van eten & bewegen was nog wat werk.

En dat zijn punten waar velen mee worstelen. 

Het internet staat vol met dieeten, tips & tricks om snel te af te vallen, snel spieren te kweken, snel blablablabla.  Aan al die blablabla zou ik graag een einde maken.  Recht voor de raap zal ik op deze blog informatie met jullie delen.  Geen blabla, maar zelf getest & bewezen.  

De beste stuurlui staan aan wal?  Wel, deze stuurman zit midden in een zuidwester storm & zal zelf bewijzen dat hij de storm kan trotseren, en anderen proberen helpen door soortgelijke stormen te navigeren.

Poets die zwembandjes op, time to set sail!

 

Wil je graag toekomstige blogposts in je mailbox ontvangen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.