Dag 263.  Evenwicht.

Ik wil altijd alles perfect doen.  Ik verwacht van mezelf altijd het absolute maximum, en ook van de mensen rondom mij.  En dat zorgt al eens voor problemen bij mezelf, maar ook bij de mensen rondom mij.  Kimberly liet onlangs het woord "evenwicht" vallen.  Evenwicht is noodzakelijk.  Evenwicht dat over het algemeen ergens in het midden te vinden is.  Daar wil ik aan werken.

James Clear schreef onlangs :

"Balance is timing, not intensity.
It is not doing multiple tasks at 80%, but developing the skill of turning it on and turning it off.
Sleep fully, then work intensely.
Focus deeply, then relax completely.
Give each phase your full attention.
Balance is 'when to' not 'how to.'"

Daar ga ik de komende dagen over mediteren.

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!