Dag 260.  Confronterend.

Confronterend zou ik vandaag in de mond nemen als ik m'n dag in één woord zou moeten samenvatten.

Elke zelfstandige weet waar ik het over heb of zal het één van de komende dagen weten.  Het is namelijk terug kwartaalaangifte.  Altijd best wat werk maar deze keer keek ik er extra tegen op.  De zes uur durende confrontatie met de cijfers, het betalen van een niet onaardige stapel facturen, het moeten invullen van documenten om je verplaatsing of die van je boekhouder te rechtvaardigen als de politie zou controleren op noodzakelijke verplaatsingen, jawaddedadde...

Het kruipt in de kleren, die realiteit.  Ik ben er niet zwaar depressief uitgekomen, dus dat is al een overwinning an sich.  Optrekken aan de kleine dingen noemen ze dat dan.

Benieuwd naar morgen, of we in de voetsporen van buurland Frankrijk gaan treden en met een stevig stel kloten een vooruitblik op de toekomst gepresenteerd gaan krijgen, of dat het weer à la Belge zal zijn, angstig en uitstellend.

Ik gok op nummer twee.

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!