Dag 256.  En de prijs voor domste kloot goes to...

De dommigheid van sommige mensen blijft mij verbazen...  Kimberly en ik hebben hier thuis twee honden.  Geen kleine keffers maar twee grote honden.  Focus, een kruising labrador/rottweiler of labrador/berner sennen, die ik uit het asiel geadopteerd heb, en Quira, een rottweiler.  Twee honden met pit die beiden hun terrein, onze tuin, actief bewaken.

Als de buren bezoek krijgen die op hun oprit stapt, dan zullen alle buren het weten.  Nu zit er in de bloedlijn van Quira ergens een streepje kangoeroe denk ik, want zij springt enorm hoog.  Het hek aan de tuin is 1m70 hoog.  Ze kan er niet over springen, maar springt wel met haar kop tot boven het hek.  A pretty impressive sight to see.

Nu kreeg mijn bejaarde buurvrouw gisteren bezoek van een ander bejaard koppel.  Eerste moment van applaus in deze Corona tijden...  De man van het koppel vond het leuk om van zijn oren te staan maken tegen de wakende en springende Quira en haar nog wat op te jutten.  Bij aankomst had Kimberly het horen gebeuren, ik niet, dus kon ik niet ingrijpen.  Nu toen die mensen terug vertrokken was ik juist aan het trainen in de tuin toen die man aan deel twee begon van zijn gejen...

Ik neem mijn hoofdtelefoon af mid-workout & roep naar de man "als ze er straks over springt is het uw probleem hé", waarop de man zich omdraaide en vertrok samen met zijn vrouw.

Dit soort mensen zullen de eerste zijn om klacht in te dienen wanneer een hond naar hen agressief zou doen en zelf de onschuld zelve uithangen, terwijl zij dat dier juist beginnen opjutten.  Daar word ik lichtjes heel kwaad om.  Laat dieren gerust, laat mijn honden gerust, oh, en blijf in uw fucking kot!!!!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!