Dag 253.  Thought of the day.

Ik las al veel, en in de huidige omstandigheden lees ik zo mogelijk nog meer.  De verleiding is groot om meegezogen te worden in de kolkende stroom COVID19 artikels, meningen, grafieken, noem maar op, echter daar word ik niet bepaald vrolijker van.

Ik kwam vanochtend langs volgende uitspraak : "Each day is a new battle to say yes to what matters and say no to what doesn’t. Focus is a practice."

Leren focussen op wat belangrijk is voor jou, en negeren wat niet belangrijk is.  Het is een kunst, maar een kunst waar je beter in wordt door te oefenen.  En zoals alle oefenen gaat dit met vallen en opstaan, en dat is ok.  Zo lang je er maar uit leert, en blijft focussen op wat voor jou belangrijk is.

Practise makes perfect.  Misschien niet in dit specifieke geval, maar je wordt er wel veel beter in!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!