Dag 239.  Fucking kwaad!

Vandaag heb ik me enorm kwaad gemaakt.

Ik heb mijn zaak moeten sluiten als onderdeel van de Corona maatregelen.  Ik krijg met een beetje geluk een vervangingsinkomen van net geen 1300euro (dit wordt achteraf zelfs nog belast!).  Misschien krijgt mijn zaak 4000 euro, wat een fractie van de vaste kosten zou dekken.  Werknemers die technisch werkloos gezet worden krijgen een premie van 200euro voor hun water- en electriciteitsfactuur.  Ik niet.
Hoe langer deze maatregelen aanhouden, hoe zwaarder de financiële gevolgen voor de (onder andere) de ondernemers in ons land.

Ik hou mij maximaal aan alle maatregelen om mijn steentje bij te dragen tot het zo snel mogelijk kunnen hervatten van ons vertrouwde dagelijkse leven.

En dan ging ik deze namiddag een luchtje scheppen met mijn zoon en kom ik een groep tegen van 10 mountainbikers...  Dat is een regelrechte fuck you aan alles wat zich momenteel afspeelt.  Aan iedereen die zich uit de naad werkt om deze crisis het hoofd te bieden.  Aan iedereen die getroffen is door deze maatregelen.  En dat maakte mij fucking kwaad, wat zeg ik, razend kwaad.  Bende fucking egoïsten!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!