Dag 235.  Blijf in uw kot.  En kom buiten!

Gisteren was een prachtige dag.  Prachtige dag as in : de zon scheen en we kregen lekkere lente temperaturen voorgeschoteld.  Temperatuursgewijs zal het op het eerste zicht bij die ene dag blijven, maar ze voorspellen wel droog voor de rest van de week met ok temperaturen.

Toen Kimberly gisteren thuis kwam van haar werk trokken we er meteen op uit om nog snel even te gaan wandelen.  Genieten van de zon, een frisse neus halen, even de gedachten verzetten.  Dat gedachten verzetten, dat is wel wat mislukt vrees ik, want alle gesprekken tijdens de wandeling gingen over wat er zich de afgelopen weken en dagen aan het afspelen was/is, maar het deed wel deugd eens buiten te zijn.

En we waren niet alleen!  Veel ouders met fietsende kinderen, wandelende koppeltjes of individuen met hun hond.  Het viel op hoeveel plaats iedereen liet wanneer je "vreemden" kruiste, maar de vriendelijke knikjes & de spontane glimlach die uitgewisseld werd deed deugd.  We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, en op dat moment waren we allen toch heel even ff vrij.  Weg van nieuwsberichten, gewoon samen met onze partner, gezin.

En dan zijn er de mongolen die hier rechtover om een pitta komen met drie auto's om die dan allemaal samen buiten te staan opeten, bijna letterlijk op mekaars lip.  Het contrast kon niet groter zijn.

Wanneer gaan we het leren...

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!