Dag 226.  Dan slaap je eens wat beter...

Gisteravond eens geprobeerd om te gaan slapen met m'n hoofdtelefoon op, Brain.fm app en dan gekozen voor de "Deep sleep" optie.  Ik ben geen rugslaper dus dat was wel even wennen, maar ik viel al vrij snel in slaap.  Rond 1u werd ik wakker en besloot ik toch maar om m'n hoofdtelefoon uit te zetten en terug op m'n zij verder te slapen.  Op twee intermezzo's van Robert na vrij goed geslapen, relatief uitgerust opgestaan om 5u45 om wat te boekhouden, koffie met Kimberly om 7u, half acht naar de crèche met Robert om dan door te rijden naar Gent.

That's where the shit hit the fan...  De totale rit van Erpe-Mere tot Gent heeft mij één uur en vijfentwintig minuten gekost.  Eerst probeer je nog kalm te blijven.  Je kan er toch niks aan veranderen.  Maar het ging mijn zelfbeheersing te boven.  Ik kon echt iemand dood doen tegen dat ik in Gent aankwam.

Wat is het toch met chauffeurs en regen in dit apenland?  Er rijden sowieso heel wat chauffeurs met een bedenkelijke hoeveelheid driving skills rond, maar bij regenweer komen ze blijkbaar allemaal tezamen naar buiten of zo.  Althans zo voelt het toch...

An sich heb ik weinig problemen met wat fille, ik zet een goeie podcast op en maak er het beste van.  Maar zo lang, zonder enige reden, met een Kilimanjaro aan werk dat op mij ligt te wachten, dat duwt blijkbaar toch wel enkele knopjes in die best niet ingedrukt worden.

Toch nog wat werk aan die zelfbeheersing zo blijkt.  En aan de rijopleiding.  Dat ook.

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!