Dag 219.  "Ze worden zo snel groot, meneer."

Straks breng ik Robert naar de crèche.  Niet meer naar zijn intussen vertrouwde groep, maar de trappen op, naar de "volgende" groep.  De grote groep.
Niet langer bij de allerkleinsten, maar een groepje hoger.  Het voelt soms nog als gisteren aan toen ik met hem op mijn borst in een kille ziekenhuiskamer lag, nog geen uur op deze aardkloot, en nu gaat hij al naar "de volgende klas".  Het gaat allemaal zo snel!  Straks komt hij voor de eerste keer zijn lief thuis voorstellen...

Ok, zo'n vaart zal het nog wel niet lopen, maar toch...  Ik probeer alles zo bewust mogelijk mee te maken, niks te missen, alles te onthouden.  Het lijkt alsof hij geen mini baby meer is, maar al een flinke kerel die stilaan de wereld begint te ontdekken.

Nieuwe kindjes, nieuwe begeleidsters, nieuw lokaal, benieuwd!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!