Dag 206.  Feel good.

Telkens je vandaag iets afwerkt (van een simpele taak, een telefoongesprek, mail of project : feel good!

Wees oprecht blij dat je dat zonet hebt gedaan, ook al was het iets simpel als vriendelijk en opgewekt "Goeiemorgen!" zeggen tegen die ene collega of je huisdier.  Ook al meen je die goeiemorgen op dat ogenblik niet van harte, doe het toch maar!  Je zal jezelf er namelijk ook beter door voelen.

Dwing jezelf om te lachen, en je zal je effectief ook opgewekter & blijer gaan voelen.

Bedank jezelf bij alles wat je doet met een goed gevoel, en kijk wat het met je doet!

Goeiemorgen allemaal!!!!!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!