Dag 204. *Out of office*

Elke twee weken blijf ik op maandag thuis en blijft ook Robert thuis van de crèche.  Eén dag elke twee weken waar ik een ganse dag met m'n zoon doorbreng.  Een dag waar ik initieel doodsbang voor was, maar waar ik intussen ongelooflijk van geniet, eens ik me neerlegde bij het feit dat ik op zo'n dag weinig of niet zou werken.  Als hij slaapt dan kan ik wat werken, maar als hij wakker is dan is al mijn tijd voor hem.

En I'm loving it!

Simpele dingen zoals zijn flesje geven bijvoorbeeld.  Niet zo vanzelfsprekend aangezien Robert nog steeds borstvoeding krijgt dus enkel als Kimberly er niet is dan krijg ik de kans om hem zelf eens een flesje afgekolfde borstmelk te geven.  Vandaag was de eerste keer dat ik hem zijn groentenpapje kon geven.  Erg spannend maar erg leuk om te doen, de eerste keer in zijn babystoel die ik gisteravond in mekaar heb gevezen, gepaard met het nodige gevloek (het in mekaar vijzen, niet het eten geven).

Nu ligt hij even te slapen, dus kan ik deze blogpost schrijven.  Straks eten maken voor als Kimberly thuis komt.  Eten waar we de ingrediënten samen voor gaan halen zijn deze ochtend.  Te voet, met Robert in de draagzak.

Gek hoe ik kan genieten van de simpelste, meest basic dingen, samen met hem.  En hoe op die manier zo'n dag ook heel erg mentaal ontspannend wordt.  Dagdagelijkse dingen doen, en toch m'n batterijen opladen door zoveel mogelijk leuke herinneringen te maken samen met men zoon.

Genieten van de simpele dingen.  Moeten we allemaal eens wat meer doen.

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!