Dag 181.  Spring cleaning, in de winter.

Kennen jullie dat?  Alles maar blijven bijhouden, want ooit op een dag heb je dat misschien nog eens nodig?  Neen?  Prijs jezelf gelukkig!  Ik heb daar wel "last" van.  Ik kan maar moeilijk dingen weggooien, want ik zou het misschien nog wel eens nodig kunnen hebben...

En al dat bijhouden, dat moet ook ergens gebeuren.  Hier bij ons was dat "in den bureau".  Een ongebruikte slaapkamer die beetje bij beetje een tot de nok gevulde opslagplaats werd.  En ik was het een beetje beu.  Ik wou ook nog eens kunnen werken in "den bureau".  Mijn vrij uitgebreide collectie boeken een mooie plaats geven, een rustige ruimte hebben waar ik ongestoord en geconcentreerd kon werken.

Dat betekende dus grote kuis en afscheid van veel dozen materiaal.  Heel veel dozen.  Een bestelwagen vol om precies te zijn!  Terwijl Kimberly & Robert met vriendinnen waren gaan ontbijten, dook ik met de moed der wanhoop het bureau in liet mijn innerlijk Marie Kondo los.  De grove borstel ging er door en intussen kan ik vol trots zeggen dat er al heel wat meer vrije plaats is in die kamer.  Er is nog wat werk aan, meerbepaald spullen die nog waarde hebben en ik tweedehands wil verkopen, alsook een paar kasten die nog onder handen moeten genomen worden.  Nog niet helemaal klaar dus, maar een grote stap voorwaarts en dus een productieve zaterdag!

En nu voetjes omhoog met een goed glas wijn en een filmpje!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!