Dag 179.  "Ik kan dat niet".

Om zot van te worden, zo'n uitspraken.  Ok, er zijn gevallen waarin die uitspraak uiteraard op zijn plaats is, dat een blinde de letters niet kan lezen bij de oog arts daar gaan we niet over discussiëren, maar hoeveel keer zeggen we zelf niet dat we iets niet kunnen, terwijl we beter zouden zeggen "ik kan dat nog niet".  Eén woord verschil, maar wat voor een verschil!

Het ene is een besluit.  Ik kan dat niet.  Punt.  Einde verhaal.  Het andere, "ik kan dat nog niet", toont de wil om het op zijn minst te proberen.  Want misschien kunnen we het wel leren.  En waar een wil is, inderdaad, Bond zonder Naam - time again, is een weg!  Willen proberen, willen bijleren, blijven zoeken naar opties en mogelijkheden, dat is een winnende mentaliteit.

Geen beperkingen zien, maar mogelijkheden.  Probeer, vraag raad, leer en groei!

The sky is the limit!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!