Dag 164.  Wachten of doen?

Ik kwam onlangs onderstaande illustratie tegen.  De waarheid als een koe.  Hoeveel gebeurt het niet dat we gewoon afwachten, verwachten dat iemand anders iets gaat doen.  We wachten tot iemand anders de eerste stap zet, we verwachten dat iemand anders die eerste stap zet.  En waarom?  Als je wil dat die stap gezet wordt, dan zet je hem toch gewoon?  Waarom in hemelsnaam je eigen ego, je eigen koppigheid in de weg laten staan van wat je wil?  Als je iets wil, dan ga je er achteraan.

 

 

 

 

 

 

 

Same goes voor wanneer je iets wil bereiken.  Ga er achteraan.  Zet zelf die eerste stap, plan en voer uit.  Geen krak in plannen?  Zet dan als eerste stap iemand te contacteren om jou te helpen plannen.  There is always a first step you can take!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!