Dag 163.  Life keeps going on.

Gisteren was Kimberly haar eerste werkdag sinds ze bevallen is van Robert.  Gisteren was mijn eerste dag helemaal alleen zorgen voor Robert.  Vandaag is de eerste ganse dag crèche voor Robert.  Robert maakt ons nog elke nacht enkele keren wakker.  En toch gaat het leven gewoon voort.

Al die nieuwe dingen, al dat opnieuw zoeken, al dat wennen (en wenen).  Het is niet altijd even makkelijk, en lukt de ene dag al wat beter dan de andere.  Maar het leven gaat gewoon verder.  We moeten ons aanpassen, niet blijven stilstaan bij hoe makkelijk sommige dingen "vroeger" waren ten opzichte van nu.  Als er eens een mindere dag is, focussen op de positieve dingen (moeilijk) in plaats van te kakken en zagen op de negatieve dingen.

Voor we het weten kijken we lachend terug op wat wij nu moeilijk vinden, en zeggen misschien opnieuw "vroeger was het allemaal makkelijker, toen hij pasgeboren was".  Grenzen vervagen, grenzen verschuiven, wij leren bij, wij worden beter.  Life keeps going on.  And so do we!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!