Dag 160.  Change.

Verandering is iets waar we allemaal tegenop kijken.  Vaak zelfs wanneer we oprecht geloven dat de verandering goed is.  Waarom?  We zijn gewoonte dieren.  Elke verandering is terug een vraagteken, brengt nieuwe dingen met zich mee, vraagt ons telkens weer van ons op de een of andere manier aan te passen.

Het verandert letterlijk ons leven op vaak meer vlakken dan we op voorhand vaak voorzien.

Maar het resultaat valt vaak best wel goed mee.  Zo veel dingen waar we bang van zijn op voorhand, blijken eigenlijk helemaal niet zo erg achteraf.  Denk daar aan de volgende keer je krampachtig vasthoudt aan iets of bepaalde dingen blijft uitstellen of ontwijken.  Denk eens aan de mogelijke positieve afloop, en alle positieve gevolgen van dien.

Embrace the adventure, doe eens zot, doe eens iets anders, ga eens voor verandering!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!