Dag 152.  De Challenge.

Enkele dagen geleden schreef ik er al een blogpostje over : "Een nieuwe challenge voor onze leden, en als jij wil ook voor jou!  Gefocussed op behaviour change, gewoontes ontcijferen en aanpassen om beter aan te sluiten bij onze doelen.

Ik kan er nog niet alles over kwijt, maar de officiële aankondiging volgt eerstdaags, dus als jij ook een paar gewoontes hebt waar je wil aan werken blijf dan zeker m'n blog in het oog houden!"

Ik ging deze challenge voor de leden van CrossFit Cargo ook openstellen voor niet-leden, vandaar bovenstaande "teaser", maar ik ga daar nog een heel klein beetje mee wachten.  Niet zo heel lang hoor, belooft, slechts enkele weken!  Ik wil graag met een kleinere groep werken waar ik actief mee aan de slag kan, in plaats van grote groepen (meer dan 70 mensen tegelijk afgelopen jaren) waar persoonlijke focus (te) moeilijk wordt.

Toch al wat meer info?  Ik nam voor onze leden onderstaand info filmpje op.  Zegt het je wat?  Get in touch!  Stuur mij een bericht of laat iets na in de comments!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!