Dag 144.  Voor het eerst in enkele maanden...

... ga ik nog eens suiker eten.  Raar maar waar kijk ik er niet naar uit...  Misschien omdat ik wat bang ben om te hervallen?

"Doe het dan niet aja!" hoor ik hier en daar al komen.  True, dat zou een optie zijn, maar niet ideaal...  Komende zondag doe ik mee aan een CrossFit wedstrijd.  Puur voor de fun, samen met Sandro, maar dat betekent wel nog steeds drie intensieve workouts.  En wie intensief zegt, zegt suiker...  Tijdens m'n dagdagelijkse trainingen de afgelopen maanden heb ik daar weinig last van gehad.  Ik blijf bij uitsluitend neusademhaling, hou m'n hartslag wat lager en klaar is kees.  Maar op zo'n wedstrijd, ook al is het voor de fun, wil een mens al eens een tandje bijsteken, toch?  En daar heb ik dan wel koolhydraten voor nodig.

Nu heb ik wel al voor mezelf uitgemaakt (en het was een erg eenvoudige beslissing) om niet te gaan snoepen.  Ik krijg de kriebels van mensen die tijdens hun workout zakken Haribo naar binnen zitten te erken "voor de gainz" terwijl het hun gezondheid meer achteruit dan vooruit stuwt.  Geen industriële shizzle, wel puur natuur.  Waar vinden we in de natuur pure suiker?  Er bestaat geen suikerklontjes boom of zo (voor zo ver ik weet), suikerriet kauwen lijkt me ook niet super handig en fruit bevat dan weer best veel vezels etc.  De oplossing?  Ik vraag het vriendelijk aan de bij'tjes.

Pure onbewerkte onverhitte honing van de imker!  Super benieuwd naar het resultaat, zowel van de workout als van de honing!  Wordt ongetwijfeld maandag vervolgd!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!