Dag 142.  What the photo says.

"On particular rough days, I like to remind myself that my track record for getting through bad days so far is 100%, and that's pretty good."

Of, "na regen komt zonneschijn" of "this too shall pass" of ...  Alles gaat voorbij, zelfs die eindeloze kutdag waar elke seconde twee uur lijkt te duren.  En na een goed nachtje slapen (als je geen pasgeboren baby in huis hebt...) dan zien de dingen er vaak al heel wat beter uit.  Of minstens "anders".  "Beter" is misschien niet het juiste woord inderdaad.  "Anders".  Je bekijkt het probleem van een andere kant, en misschien slaag je er wel in om die Rubiks cube op te lossen en wordt jouw probleem plots een opportuniteit.  Het is vaak maar hoe je de dingen bekijkt. Een dag vol problemen?  Uitdagingen om te groeien, om te leren en beter of sterker te worden!  Het vraagt energie om jezelf even wakker te schudden, op zoek te gaan naar die (soms erg kleine) positieve noot, maar zoals met alles in het leven worden we er beter in door het te doen.  Step by step, day by day.

Best mogelijke investering van je tijd, dat zoeken naar positieve dingen in plaats van stil te blijven staan bij de negatieve.

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!