Dag 132.  Pauze.

Morgen, zondag, nog één dag werken, en dan even de stekker er uit.  M'n eerste week verlof (op het vaderschaps"verlof" na dan eerder dit jaar) en het jaar is bijna ten einde.  Ja het is een leven om jaloers op te zijn, dat van een zelfstandig ondernemer in ons Belgen landje haha.

Misschien komen er blogposts de komende week, misschien ook niet.  Ik wil mezelf die vrijheid geven.  Even tot rust komen, even bezinnen en herbronnen, even de batterijen herladen om er nadien terug volle gas in te kunnen vliegen.  En dan wil ik ook die "druk" van elke dag een blogpost maken even achter kunnen laten.  Misschien post ik, misschien ook niet.  Zalig toch, die vrijheid!

I'll be back! (in a week).

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!