Dag 130.  It's on! (Like a freezer)

Enige tijd geleden (lees:enkele maanden geleden) schreef ik enkel blogposts over m'n ijs baden en het ombouwen van een diepvries tot ijsbad (Opnieuw lezen? Dag 41 & Dag 43).  Ik vroeg toen of er mensen waren die misschien een diepvriezer te koop hadden/wisten en kreeg zo te horen dat er binnenkort een diepvrieskist vrij kwam bij E. & T.  Ze gingen hem eerst nog leeg eten en dan was hij beschikbaar.  Spannend afwachten dus, tot gisteravond!  Toen kreeg ik bericht van T.  dat de diepvriezer beschikbaar was, et voila!  Hij staat te blinken (lees : ontdooien) in de garage, klaar voor de eerste fase van het project : waterdicht maken.

Stoked om er aan te beginnen!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!