Dag 122.  No Fix November update.

Vandaag 27 dagen zonder alcohol (als wine lover is dat een eeuwigheid), zonder caffeïne (zonder al te veel problemen), zonder koolhydraten (niet altijd makkelijk maar al bij al goed te doen), meer sporten, meer dromen tijdens het slapen, scherpere herinneringen, helderder nadenken, de nodige kilo's minder op de weegschaal, geen honger, ...

"En de nadelen?" vragen jullie je misschien af?  Wel euh, geen idee... Zot he?  So far enkel voordelen!  Wat betekent dat voor mij in de toekomst?  Wel, het zal ook no fix december worden, en misschien wel januari, en februari, en ...  We zien wel.  Maar ik ga er allesinds nog een tijdje mee door.  Misschien met hier & daar een kleine afwijking van het pad (wat ik in november resoluut weigerde te doen).  Vrijdag hebben we bij CrossFit Cargo een sparking wine tasting & pizza avond, dus dan zal er misschien wel een klein stukje pizza de weg naar mijn mond vinden.  Maar ik wil het beperkt houden.

Waarom iets veranderen als ik er mij goed bij voel, right?

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!