Dag 118.  Consistency is key.

"If you are persistent, you will get it.  If you are consistent you will keep it."

Januari komt er aan, goede voornemens bij de vleet.  Enkele kilo's afvallen staat bij velen bovenaan hun lijstje.  Als je er volop voor gaat dan zal je hoogstwaarschijnlijk wel enkele kilo's verliezen.  Maar voor hoe lang?  Afvallen mag geen doel zijn, gezonder worden wel.  Gewicht is maar een getal.  Gezondheid is het allerbelangrijkste.  Focus op gezondheid, dag in dag uit.  Maak de best mogelijke keuze qua eten.  Stel je slaap voorop.  Beweeg wanneer mogelijk.  Dag in, dag uit.  Geen crash dieet, maar consistent zijn in je keuzes.  Niet enkele weken of enkele maanden, maar dag na dag.  En je zal zien dat die overtollige kilo's beetje bij beetje plaats maken voor een strakker, gezonder lichaam.

Focus on the right things!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!