Dag 114.  "Never be a prisoner of your past.  Is was just a lesson, not a life sentence."

"Ik ben altijd al zwaarlijvig geweest." "'t Zit in de familie."  "Ik heb al alles geprobeerd, foert."  Het is niet omdat je altijd al zo geweest bent, dat verandering niet mogelijk is.  Het zal misschien niet makkelijk zijn, dat kan.  Maar onmogelijk is het niet.  Waar een wil is, is een weg.  Je hebt heus nog niet alles geprobeerd, je hebt gewoon nog niet gevonden wat werkt voor jou.  Moet je daarom opgeven?  Ik dacht het niet!  Elke dag één stap in de goede richting, en na enkele weken, maanden, jaren ga je achterom kijken en zal je versteld staan van de afstand die je al afgelegd hebt.

Als je die stap zet weliswaar.  En zeg nu zelf, zo één stapje per dag, dat moet toch nog wel lukken?

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!