Dag 100.  Triple digits baby!!!

Om de één of andere reden dacht ik vanochtend, bij het nadenken over m'n 100e blogpost op rij, aan pensioen.  Momenteel ben ik achtendertig, nog een eeuwigheid verwijderd van de wettelijke pensioenleeftijd (momenteel zou dat zesenzeventig zijn als ik mij niet vergis, maar dat verandert ongetwijfeld nog een paar keer vooraleer het mijn beurt is... Zeventig anyone?).  Ik kan het mij eigenlijk moeilijk voorstellen, nog steeds actief & productief aan het werk zijn op mijn zesenzeventig jaar.  Wat ik wel weet is dat ik die leeftijd zo fit mogelijk wil bereiken.  Ik heb een pasgeboren zoon, en zou daar later graag nog veel leuke dingen mee kunnen doen samen, en dat vraagt toch een zekere fitheid.  Als hij even lang wacht als zijn vader om aan kinderen te beginnen, dan zie ik een eventueel eerste kleinkind ook pas ter wereld komen als ik al zesenzeventig jaar ben.  En ook daar wil ik nog leuke dingen mee kunnen doen.

Ik ben al veel langer met fitness en gezondheid bezig, maar sinds enkele maanden heb ik daar toch een serieus tandje bijgestoken.  Nog meer leren, nog meer studeren, nog veel meer toepassen op mijn eigen leven.
Zelf toepassen waar ik waarde aan hecht, waar ik in geloof, en hopen dat het anderen kan inspireren door het zien van resultaten.  Daarom ben ik ook deze blog begonnen, om mensen te inspireren, al was het maar een onnoemelijk klein beetje, om zelf ook een tandje bij te steken.  Om te investeren in gezondheid.  Ik reken niet op onze gezondheidszorg om mij op de been te houden.  Ik wil zelf gezond zijn & blijven.  De beste versie van mezelf ontdekken, sculpteren, vanonder het stof (vet?) halen.  Ik heb dan misschien sub optimaal geleefd voor een groot deel van mijn voorbije levensjaren, met periodes van vallen en opstaan, maar het is nooit, nooit, nooit ofte nimmer te laat om het zeil te wenden!  Ging je even uit de bocht?  Shit happens!  Niet wachten tot morgen maar meteen on the spot hervatten.  En vooruit denken.  Nu heb je zin in ongezonde dingen, maar wat doen die dingen later voor je?  Daar kijken we vaak te weinig naar.  Altijd maar nu, en dan is het later te laat.
Ik wil fit & gezond mijn pensioen tegemoet, en ik hoop dat te doen met ieder van jullie!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!