Dag 96.  Dag 1 van No-Fix November.

Is koffie zonder cafeïne nog steeds koffie?  Aangezien cafeïne een no-go is de komende maand zette ik vanochtend noodgedwongen een kop deca.  Het smaakt zelfs niet echt helemaal meer naar koffie... Of zit dat enkel tussen mijn oren?  Ik zou ook gewoon een maand lang geen koffie kunnen drinken, cafeïne of geen cafeïne, maar ik drink het graag, en hou wel van die warmte 's morgens zo bij het ontstaan.  Hoe dat zwarte goud langs je mond door je keel stroomt, die slokdarm en dan je maag zo heerlijk vult met een zalig warm gevoel ...

Of misschien ben ik voor het ogenblik iets te gefixeerd op die koffie?

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!