Dag 94.  No Fix November.

Ik poste er enkele weken geleden al over, No-Fix November.  Toen was ik geïntrigeerd maar nog niet overtuigd om het effectief ook zelf een kans te geven.  Vanochtend heb ik beslist dat m'n nieuwsgierigheid te groot is geworden om niet mee te doen.  Vanaf overmorgen, 1 november ga ik een maand lang geen cafeïne, geen suiker, geen koolhydraten, ... meer gebruiken.  Ik neem het woord eten met opzet niet in de mond, omdat het geen food challenge is.  De bedoeling is om te ontdekken in hoeverre we vertrouwen op externe invloeden om ons lichaam in een bepaalde toestand te krijgen.  Cafeïne om ons op te peppen, suiker om ons beter te voelen of een energie boost te krijgen, etc  Ontdekken en leren.  Leren hoe wij, ons lichaam, zelf in die toestand kan komen.

Het wordt een zware maand.  Suiker an sich daar ben ik al een zes-tal weken van afgestapt, maar alle koolhydraten laten wordt best pittig, om over de cafeïne nog maar te zwijgen.  Ik ben enorm benieuwd naar de inzichten die ik ga verwerven de komende maand!

Bring on the experiment!

Zelf meer in detail horen waar het over gaat van mr Strongfit himself?

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!