Dag 93.  Gemis.

Ik ben niet het missende type.  Daarmee bedoel ik dat ik gerust een week of langer van huis weg kan gaan zonder m'n partner, familie, huisdieren etc echt te missen.  Althans, ik was niet het missende type.

Kimberly zit deze week ergens in een bungalowpark samen met Robert, haar zus en haar twee kinderen.  Ik kon deze week niet weg dus blijf ik thuis en ga ik elke dag flink werken.  Ik had niet gedacht dat ik het er moeilijk mee zou hebben dat ze enkele dagen weg zouden zijn, maar toch mis ik hen.  Robert is 9 weken, veel interactie of reactie heb je nog niet met zo'n kleine baby, althans al zeker niet als vader.  En toch mis ik hem hier.

Zot hoe zo iets kleins zo snel een plaats in je hart kan veroveren.

Dat het maar snel vrijdag is!

 

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!