Dag 89. TGIF? TGFS!

TGIF, thank God it's Friday, zie je wel eens rondgestrooid worden op social media (en ja, meestal op een vrijdag).  Het kan mij weinig schelen welke dag van de week het is, genieten van het leven moet je elke dag, niet alleen als het bijna weekend is.  Als je zo je bed uit moet komen, dan zit je misschien wel in de verkeerde job?  Maar dat even terzijde.  Ik zou graag TGFS lanceren.  Thank God for sunrise/sunsets.

Ik weet niet hoe het komt, maar al sinds ik het mij kan herinneren hebben mooie zonsopgangen en -ondergangen een ongelooflijk kalmerend effect op mij.  Ik geniet daar enorm van.  Als het een mooie zonsondergang lijkt te gaan worden dan gebeurt het dat ik snel er op uit trek de velden in om er optimaal te kunnen naar kijken.  Ook elke ochtend is het spannend afwachten of de zon "gewoon" aan de hemel zal verschijnen, of dat ze het in ware Beyoncé stijl zal gaan doen : Glamorous!  Het kleurenspel, die warmte van de eerste zonnenstralen op je aangezicht, zoiets kan je toch nooit beu worden?

Als ik ooit verhuis dan ga ik sowieso op zoek naar een locatie waar ik optimaal kan genieten van elke zonsopgang en -ondergang.  En idealiter zie ik de zon opkomen als ik richting CrossFit Cargo rij, want momenteel komt de zon steeds op achter mij en gaat ze onder achter mij.  Erg jammer, zeker als je met een kleine bestelwagen rijdt zonder centrale achteruitkijkspiegel zodat ik telkens al dat schoons moet missen.

Een achttal jaar geleden was ik op rondreis in Cuba samen met mijn vader, en op een ochtend stond ik extra vroeg op om nog voor het krieken van de dag te kunnen gaan lopen langs het strand om de zon te zien opkomen.  Tot op de dag van vandaag staat die herinnering in mijn geheugen gegrift.  Die rust, die kleurenpracht, het geluid van het water.  Zo wil ik elke dag wakker worden en gaan slapen.  Hashtag LifeGoals.

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!