Dag 66.  Ik had mijn lunch ingepakt vanochtend, maar het was een beetje weinig.

We've all been there, weg van huis en geen eten bij.  McDonalds, Quick & andere fast food lekkernijen zijn overal wel te vinden, en in de steden vind je vaak al wat gezondere alternatieven via bezorgdiensten als UberEats of Deliveroo en co.  Dan moet je echter wel het nodige geduld hebben natuurlijk.  Als het snel moet gaan dan is een supermarkt vaak nog de beste oplossing met de meeste keuze.

Vlees wist ik altijd wel te vinden, maar één ding had ik raar maar waar nog nooit bekeken, en dat was de koeltoog met vis.

Deze ochtend zag ik Tom een pakje gerookte vis in de koelkast zetten.  Uit gewoonte check ik dan even de voedingswaarde en ingrediënten.  Tot mijn grote verrassing was de ingrediëntenlijst kort en simpel : vis & zout.  Ontdekking van de eeuw!!!  Een half uur later stond ik in de supermarkt en kocht ik twee verschillende soorten gerookte vis.  Een beetje aarzelend begon ik aan m'n lunch maar na de eerste hap was ik verkocht!  Super lekker én gezond!

Vanaf vandaag staat er nieuwe on-the-road/shit-ik-ben-mijn-eten-vergeten hap op m'n menu!

Aanrader!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!