Dag 62.  "If you want to reach your goals, you must shrink the size of your but".  Klinkt beter en zal sneller jullie aandacht trekken dan de nederlandse versie : "Als je je doelen wil bereiken, moet je de grootte van je maar verkleinen".  Geef mij dan maar de engelse versie!

Ik kwam dit onlangs tegen en vond het bijzonder intrigerend, vooral de bijpassende vraag "How big is your BUT?  Is it getting in the way of your goals?".  Of zoals onze leden bij CrossFit Cargo waarschijnlijk al uit mijn mond hebben horen komen "excuses excuses excuses".

Ik zou echt meer moeten trainen, maar ik heb geen tijd.

Ik zou gezonder moeten eten, maar dat kost teveel/is te moeilijk/...

Als je echt je doelen wil bereiken en je dromen nastreven, dan ga je die BUT, die MAAR, moeten inkrimpen en er het nodige werk in investeren.  Door te dromen of er aan te denken bereik je geen hol.  Je zal er het nodige werk in moeten steken, de nodige acties ondernemen , dag in dag uit om dichter bij je doel te komen.  En geen geMAAR, geen excuses.  Geen problemen zien, maar oplossingen zoeken.

Get after it godnondedju!!!!!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!