Dag 61.  De bijbehorende foto van een hoop snippers kon evengoed een foto van een blok gruyère kaas zijn.  Een accurate representatie van mijn hoofd de laatste tijd.

Vanochtend had ik een super goed idee voor een blogpost, en nu ik hem enkele uren later wil schrijven ben ik vergeten wat dat idee was.  Bijzonder onaangenaam.  Ik ben sinds de geboorte van Robert veel actiever mijn Todoist account gaan gebruiken, om zeker niks te vergeten.  Een idee voor een blogpost vergeten is onpraktisch, maar voor de zaak of iets met betrekking tot je kind (er komt best wel wat papierwerk bij kijken) vergeten zou pas echt niet goed zijn.  Ze zeggen soms wel dat een probleem pas een probleem is als er geen oplossing voor bestaat.  En ik volg daarin, al is het soms niet altijd even eenvoudig om een oplossing te vinden.  Gelukkig is er voor het vele vergeten wel een oplossing in dit digitale tijdperk.  Een shit load aan apps om je te helpen.  Todoist gebruik ik al vele jaren, met ups en downs, en het ziet er naar uit dat ik terug in een up-fase terecht kom.  En nu niet vergeten van die zaken erin te zetten.  Zoals goeie ideetjes voor blogposts enzo...

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!